Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

 

 

Pidämme huolta vastuistamme.                


Asiakkaitamme mm.

 

 

 

- Metalliteollisuuslaitokset

- Elintarviketeollisuuslaitokset

- Hoitolaitokset

- Liikekeskukset

- Kaupat

- Apteekit

- Pankit

- Tilitoimistot

- Kauhavan kaupunki

- Vaasan kaupunki

- Kyrönmaan alueen kunnat

- Kyrönmaan alueen seurakunnat

- Vuokra-asuntoyhtiöt

- Koneliikkeet

- Kotitaloudet

- Rakennusliikkeet

- Uimahalli

Mantere Yhtiöt Oy

Mantere Yhtiöt Oy  on perustettu, jotta olisi mahdollista tuottaa tehokkaasti laadukkaita kiinteistöpalveluita ja hallinnoida niitä. Yhtiöt tuottaa hallinnointi- ja markkinointipalveluita Mantere Siivouspalvelulle Oy:lle ja Mantere Kiinteistöhuolto Ky:lle, jotta nämä saisivat keskittyä tärkeimpään - tekemiseen.

Yhdessä tuotamme korkealaatuisia ja monipuolisia kiinteistöpalveluja asiakkaillemme pitkällä kokemuksella toimien samalla vastuullisena työnantajana. 

Yrityksemme on muuntautumiskykyinen ja kehitämme palvelutarjontaamme aina asiakaslähtöisesti. Yhteistyöverkostoamme hyödyntäen voimme luvata alan parhaan asiakaspalvelun tason. Yhdellä yhteydenotolla saa asiakas kaikki palvelut vaivatta ja jonottelematta. Ei ole väliä, ottaako yhteyttä Siivouspalveluun vai Kiinteistöhuoltoon, avun saa molemmista lähes kaikkeen maan ja taivaan välillä. 

Henkilöstömme on tarkkaan valikoitunutta ja hyvin perehdytettyä työhönsä. Sitouttaminen, työturvallisuus ja työhyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja kysymyksessä ollen kallein voimavaramme - työntekijät. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa siihen, että alan maine työntekijöiden keskuudessa kasvaa, jotta tulevaisuudessakin olisi saatavilla laadukasta kiinteistöpalvelua ja sille osaavia tekijöitä.

Haluamme kantaa vastuumme myös elinympäristöstämme, niin ihmisistä, kuin luonnosta käyttäen ekologisia ja turvallisia työtapoja, välineitä ja aineita. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaan toiveet ja arvot.